Utgång

Snart ska jag dra ut och träffa Sally och Christine. Vi ska sen dra hem till mig och ha fett kul. Tur att jag är hos Morsan idag säger jag bara. Farsan skulle flippa ut.. Aja jag sitter allafall och lyssnar på lite musik medans jag väntar på att hösäckarna ska bli klara. aja puss och hej leverpastej....

Godmorgon!

Jag vaknade för en timme sedan och om typ 2 timmar ska jag träffa Sally och Christine. Vad vi ska göra är tillsvidare hemligt. Lägger ut lite bilder senare på vad vi gjorde och så. Men nu måste jag tvätta håret. Skriver mer sen!
Och hörni, jag kommer snart att göra en nagelguide så missa inte det.

Börjar blogga här nu.

ja eftersom att min andra blogg har blivit jätte laggig så kommer jag att börja blogga på denna. Jag bloggade då förut på min blogg som hette ziemelis.blogg.se
Jag ska snart fixa min design men sålänge får detta duga. jag kanske gör lite ändringar med text och bakgrund men inte mer än så. Jag har ju ännu inte lagt upp en cover. och jag vet faktiskt inte när det blir av. Jag skirver väl ett inlägg när jag ska spela in det. Eftersom att alla nu kanske inte vet vem jag är då här på min nya blogg så kanske jag ska ta och presentera mig.
Jag heter då sigrid och har bloggar i 3 år fast med stora mellanrum och på olika bloggar. Jag har 2 sysskon och en underbar katt. Jag älskar att sjunga och teckna. Mina föräldrar är konstnärer så jag har det i blodet som man säger. Jag ser äldre ut än jag jag är. Finns folk som tror att jag är 14 år när jag bara är 12. Skulle jag få välja vilket djur jag ville ha så skulle det nog vara en hund, en Schäfer eftersom at de är så snälla och fett gansta. Jag har brunt hår och hasselnötsfärgade ögon. MIna ögon skiftar ofta färg, ibland är dom gröna och ibland helt oranga. När jag blir vuxen vill jag jobba som hembiträde, nej jag skoja bara! Jag ska bli försvars advokat eller plis för fan !
Är det något mer ni vill veta om mig som ni inte fick reda på så kan ni redan ny skicka in frågot till min frågestund som jag kommer att svara på ! Bloggar senare eller imorgonbitti.

RSS 2.0